Dinamo i Zajec još jednom dali podršku treneru Jakiroviću

Foto: fah

– Dinamo daje punu podršku treneru Sergeju Jakiroviću, kao i cijeloj momčadi, objavio je službeno aktualni hrvatski nogometni prvak putem društvenih mreža, a povodom navodne smjene na trenerskoj klupi krajem sezone koju su najavili neki hrvatski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Uvjereni smo od prvog dana da će naša momčad predvođena trenerom Jakirovićem još jednom dokazati svima da je najbolja u Hrvatskoj. Natpisi koji su izašli u pojedinim medijima su neistina i Dinamo ih oštro odbacuje, naveo je Dinamo ovom prilikom.

U subotu od 19.30 sati Dinamo na domaćem terenu igra utakmicu 34. kola HNL-a protiv Osijeka u kojoj će pokušati nastaviti pobjednički niz te potvrditi prvo mjesto na ljestvici. Trenutačno Dinamo na vrhu ljestvice ima četiri boda ispred Rijeke s kojom igra i dvije utakmice finala Kupa. Prva je na rasporedu u srijedu u Zagrebu. Pojedini mediji su najavili kako će na kraju sezone Jakirović otići, a na njegovo mjesto sjesti Igor Bišćan, što bi mu bio brzi povratak na tu dužnost.

– Jutros sam pričao s Jakirovićem i rekao mu ono što mislim. Imao je moju podršku u teškim i neizvjesnim danima koji su bili pred nama, a tako je ima i u idućim danima kada idemo potvrditi obranu naslova prvaka, osvojiti Kup i početi se pripremati za iduću europsku sezonu, svemu ovome je dodao i predsjednik Dinama Velimir Zajec putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.