Dinamo kreće u rasprodaju: Henriquez ima novi klub?

Foto: fah

Još nema službene potvrde, ali Angelo Henriquez (23) od sljedećeg utorka postat će igrač Atlasa iz Guadalajare, pišu meksički mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, objavili su kako je Henriquez sve dogovorio s novim klubom te da će potpisati ugovor kad se vrati s proslave blagdana s obitelji.

“Završili smo prvi dio sezone pobjedom i osvojili sva tri boda. Sad nas sve čeka odmor”, izjavio je Henríquez nedugo nakon prošlotjednog prvenstvenog trijumfa nad Cibalijom.

Službene potvrde iz Dinama još nema o Čileancu čiji ugovor istječe krajem lipnja 2020. godine, no sve je izvjesnije da će Henriquez karijeru nastaviti u Meksiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji navode da nije jedino on taj koji će napustiti Dinamo – Sampdoria, a osobito Roma, ozbiljno su zainteresirane za Antu Ćorića, Filip Benković bi također vrlo lako mogao napustiti Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.