Dinamo objavio cijene karata za utakmicu s Rapidom u Beču: Evo kako možete do njih

Foto: fah

Dinamo je objavio upute za navijače Dinama koji žele kupiti kartu za utakmicu 3. kola grupne faze Europa lige između Rapid Beča i Dinama koja je na rasporedu u četvrtak, 21. listopada s početkom u 18:45 na stadionu Weststadion u Beču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će prodaja ulaznica za gostujući sektor biti isključivo preko Dinama. Klub je na raspolaganje za prodaju dobio 1781 ulaznicu za gostujući sektor stadiona u Beču. Cijena ulaznice iznosi 28 eura, odnosno 210 kuna. Jedna osoba može kupiti maksimalno 6 ulaznica.

Prodaja ulaznica počet će u utorak, 12. listopada u 11 sati. Preduvjet za kupovinu ulaznice za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Naknadne promjene imena i prezimena nisu moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.