Dinamo očekuje veliku podršku navijača u Beču

Foto: fah

Pred nogometašima Dinama treći je ispit u Europskoj ligi. Nakon prve pobjede na gostovanju kod Genka, momčad Damira Krznara od 18.45 traži nove bodove u Beču kod Rapida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu bi s tribina bečkoga stadiona, prema sadašnjim procjenama, moglo gledati oko 2000 Dinamovih navijača.

– Mi vjerujemo da će ih biti i više s obzirom na to da puno naših ljudi radi u Beču i okolici kao i u cijeloj Austriji. Pruža im se prilika navijati za klub koji vole, a na nama je da im zahvalimo na potpori. Lijepo je igrati u takvom ambijentu, pogotovo nakon prošle godine kad su tribine bile zatvorene zbog pandemije. Ovo je novo rađanje nogometa i to nas veseli. Naravno, voljeli bismo i u Zagrebu imati veliku podršku, da i kod nas vidimo pun stadion. U svemu tome je, naravno, presudna i komocija na tribinama. Ovdje je prekrasan stadion i uživat ćemo u njemu uz snove da ćemo jednom na sličnom stadionu uživati i u Zagrebu, najavio je Krznar, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.