Zorko: Nitko iz Rapida ne bi konkurirao za prvu momčad Dinama

Foto: snimka zaslona

Mario Zorko i Zdravko Reić bili su gosti u Studiju 4 uoči Dinamovog gostovanja kod Rapida u Beču u sklopu trećeg kola Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da su zadnje informacije iz Beča da će ipak ići na sigurniju varijantu Krznar,znači na ono što su naučeni igrati, to da Petković bude taj koji je u špici napada, da će biti Oršić i Menalo na krilima i Ivanušec u sredini kao taj glavni kreator igre. Tu ima logike. Vrlo je jednostavno, ako Dinamo bude igrao kao što je igrao prvo poluvrijeme na Rujevici protiv Rijeke onda neće biti ni bod to, a ako bude igrao kao drugo poluvrijeme, a mora igrati tako jer apsolutno Dinamo je favorit u ovoj utakmici, Dinamo je kategorija ili točnije rečeno klasa iznad ovakvog Rapida, rekao je Zorko.

O Rapidu nema neko posebno mišljenje:

– To je samo sjena one momčadi koja je bila pojam nogometa, ne samo u Austriji nego i u Europi, i sjena onoga vremena kada je Otto Barić bio trener. Sada je Rapid na osmom mjestu prvenstva, zaostaje skoro 20 bodova za Salzburgom. Dinamo je ipak puno igrački kvalitetniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri imaju priliku osigurati proljeće u Europi.

– Krznar ima, naravno, šansu, nije isto doći s prvog ili drugog mjesta skupine Europske lige u proljeće i nastaviti u tom rangu ili s trećeg mjesta ići u Konferencijsku ligu. Dinamo ima potencijal, Dinamo je već propustio, s obzirom na kadar momčadi koju ima, priliku za zaigrati Ligu prvaka. Ove momčadi kao što je Genk, pa i West Ham, to su momčadi s kojima Dinamo može igrati. Od Rapida je Dinamo, prema službenim vrijednostima, tri puta skuplji i vredniji. Ne vidim igrača u Rapidu koji bi mogao konkurirati za prvu momčad Dinama, zaključio je Zorko.

Dinamo igra s Rapidom danas od 18.45, a u drugom dvoboju skupine H West Ham je domaćin Genku. U skupini H nakon dva kola vodi West Ham sa šest bodova, drugi je Dinamo s tri, koliko ima i treći Genk, a Rapid je na dnu bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.