Dinamo ‘razbio’ Dragovoljac i osigurao deveti uzastopni naslov

Nogometašima Dinama danas je trebao bod protiv Hrvatskog dragovoljca kako bi matematički osigurali novi naslov, no ‘modri’ nisu ništa prepustili slučaju te su ‘pomeli’ posljednjeplasiranu momčad 5-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je pred 1500 navijača na Maksimiru proslavio deveti uzastopni naslov, 16. od osamostaljenja stvorivši nedostižnu prednost od 14 bodova pred Rijekom tri kola prije kraja.

Vodstvo je donio 20-godišnji veznjak Pavičić, koji je zabio prvijenac u dresu ‘modrih’ u 28. minuti. S prednošću od 1-0 se otišlo na odmor, a u drugom poluvremenu uslijedio je potop Dragovoljca.

Nakon što je asistirao Pavičiću, Čop se i sam našao među strijelcima zabivši u 50. minuti za 2-0. U razmaku od tri minute ‘modri’ su zabili još dva gola preko Soudanija te Halilovića, koji se sjajnim golom oprostio od maksimirske publike za 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ‘petardu’ se pobrinuo Husejinović zabivši u sučevoj nadoknadi.

I dok ‘modri’ slave, Hrvatski dragovoljac čeka grčevita borba za opstanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.