Dinamo se ne predaje, a Petković poručuje: ‘Ima još 90 minuta igre i sve je otvoreno’

Zagreb, 08.04.2021 - Prva utakmica četvrtfinala Europa nogometne lige: Dinamo - Villarreal. Na slici Bruno Petković, Paco Alcacer, Pau Torres. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Nogometaši hrvatskog prvaka, Dinama, poraženi su na Maksimiru u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige od Villarreala, bilo je 1:0 za goste iz Španjolske, koji su jedini pogodak zabili iz jedanaesterca dvije minute prije kraja prvog poluvremena. Dinamovci vjeruju kako ipak nije sve gotovo, a da sve nije gotovo uvjeren je i napadač Dinama, hrvatski reprezentativac Bruno Petković, koji još uvijek nije spreman za svih 90 minuta te je naknadno ušao u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petković se, što je najvažnije, osjeća sve bolje, trener Damir Krznar ga je poslao na teren u 61. minuti umjesto Iyayija Atiemwena, no u uzvratu bi mogao biti ”onaj pravi”. Bruno tvrdi kako Dinamo i dalje ima otvorenu priliku za polufinale i još jedan povijesni iskorak u Europi.

“Osim zadnjih 10,15 minuta gdje su napravili razliku, bili smo ravnopravni. Zbog nesretnog penala smo izgubili utakmicu. Ima još 90 minuta igre i sve je otvoreno”, kazao je Petković, nakon čega je optimistično komentirao i ozljedu:

“Osjećam se dobro, ide nabolje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.