Dinamo u Londonu po još jednu senzaciju, Chelsea s mislima na derbi

Foto: fah

Hrvatski prvak Dinamo večeras u 21 sat gostuje na Stamford Bridgeu kod Chelseaja u posljednjem, šestom kolu skupine E Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu možete pratiti u prijenosu na Drugom programu HTV-a, a uvodna emisija počinje u 20 sati.

Modri će nastup u elitnom nogometnom natjecanju zaključiti protiv engleskog velikana protiv kojega su na sjajan način otvorili ovosezonsku Ligu prvaka.

Momčad Ante Čačića kreirala je senzaciju u prvom kolu pobijedivši Chelsea golom Mislava Oršića u 13. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izvrsne uvertire, uslijedili su porazi Dinama u Milanu i Salzburgu, a nakon remija s austrijskom momčadi na Maksimiru i domaćeg poraza od Milana, hrvatski prvak prokockao je sve izglede za plasman u nokaut fazu Lige prvaka.

Uoči posljednjeg kola ostala je još nada da bi Modri mogli dohvatiti treću poziciju i nastavak europskog natjecanja kroz Europsku ligu. No, za to će im trebati pravo čudo – pobjeda na Stamford Bridgeu, ali i pobjeda Milana protiv Salzburga.

Na ruku Dinamu ide što je Chelsea već osigurao osminu finala, ali i prvo mjesto te će rasterećen dočekati dvoboj s hrvatskim prvakom. Osim toga, Bluese u subotu čeka derbi u Premier ligi protiv vodećeg Arsenala, te bi njihov strateg Graham Potter mogao odmarati neke igrače, što je i sam najavio na konferenciji za medije uoči susreta sa Zagrepčanima. Topnici drže prvu poziciju s 31 bodom, a Chelsea na šestom mjestu zaostaje velikih deset bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dinamo je talentirana i kvalitetna momčad, ima opasne igrače i zaslužili su biti ovdje. Moramo poštovati natjecanje i protivničku momčad. Želimo pobijediti i odigrati dobru utakmicu, a izabrat ćemo momčad koja će igrati s ciljem da pobijedi, rekao je strateg Chelseaja.

Trener Dinama u Londonu se nada još jednoj senzacii.

– Chelsea je apsolutni favorit, ali bio je i u prvoj utakmici. Zahvaljujući toj pobjedi imamo sad nadu da možemo izboriti proljeće u Europi, rekao je Ante Čačić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.