Dinamo u završnici susreta slomio Rudeš, ozljeda Baturine

Zagreb, 17.3.2024 - Utakmica 27. kola HNL-a Rudeš - Dinamo. Na slici Josip Mišić, Ante Ćorić i Arber Hoxha. Foto Hina/ Dario GRZELJ/ dag

U posljednjem susretu 27. kola SuperSport HNL-a Dinamo je Kranjčevićevoj ulici pobijedio Rudeš sa 3-0 postigavši sva tri gola u posljednjih pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Modre zabili su Moreno Živković (60), Fran Brodić (78) i Petar Sučić (86).

Dinamo se ovom pobjedom približio drugoplasiranom Hajduku na bod zaostatka uz susret manje, dok vodeća Rijeka ima pet bodova viška.

Nakon što se oprostio od Europe teškim porazom od PAOK-a u Solunu, Dinamo se dobro namučio kako bi protiv “fenjeraša” osvojio bodove koje su mnogi upisali i prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju su igrali i Istra 1961 i Gorica, a susret je završio bez golova. Bila je to skromna predstava bez golova, ali i bez pravih prilika uz čak 33 prekršaja.

Na ljestvici vodi Rijeka sa 59 bodova, Hajduk ima 55, a Dinamo 54 boda i utakmicu manje. Gorica je sada šesta sa 31 bodom, dok Istra na devetoj poziciji ima 27 bodova, 20 više od Rudeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.