Dinamo za milijun i pol eura prodao Kastratija Legiji

Rijeka, 9.5.2021.- Utakmica 33. kola Prve HNL Rijeka - Dinamo na stadionu Rujevica. Na slici Lirim Kastrati i Andrija Vukèeviæ. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ua

Dinamo je prodao još jednog igrača, Lirim Kastrati od danas je službeno novi nogometaš varšavske Legije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosovski reprezentativac potpisao je za poljskog prvaka, koji je na društvenim mrežama predstavio pojačanje.

– Pozdrav, ja sam Lirim. Sretan sam što sam u Varšavi i jedva čekam upoznati navijače, rekao je 22-godišnji Kastrati, za kojeg je Dinamo, prema neslužbenim informacijama, dobio milijun i pol eura.

Kastrati je 2017. godine došao u Lokomotivu, gdje je u 89 nastupa zabio 21 pogodak, uz 11 asistencija, a u siječnju 2020. je za dva milijuna eura došao u Dinamo. U 51 odigranoj utakmici za Modre upisao je četiri gola i devet asistencija, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.