Dinamo zbog pijanstva i tučnjave raskinuo ugovor s Cleytonom

Nakon samo dva mjeseca po dolasku, Cleyton više nije igrač Dinama! Klub je na službenoj stranici objavio kako je Brazilac zbog nediscipline i kršenja pravilnika dobio raskid dvogodišnjeg ugovora. Prije te odluke novčano je kažnjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleyton je u noći na četvrtak ‘pošteno’ popio u jednom noćnom zagrebačkom klubu, a pritom dobio batina.

Za ‘modre’ je odigrao sedam utakmica i zabio jedan gol.

Zanimljivo je kako je po dolasku u Zagreb rekao da je obiteljski čovjek i za njega ne postoji noćni život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega, kažnjen je i Junior Fernandes s 25.000 eura. Čileanac je Cleytonu pravio društvo, ali nije bio alkoholiziran, nije sudjelovao u tučnjavi i nije ostao do kasno u noć pa je prošao nešto bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.