Dinamovac Dani Olmo nakon poziva za A reprezentaciju Španjolske: ”Neizmjerno sam sretan, ostvarenje snova”

Foto: fah

Najbolji igrač Dinama, španjolski nogometaš Dani Olmo, ove sezone nastavio je u istom stilu kao i prošle, sjajno igra u Europi. Dinamo je zahvaljujući i njemu osvojio pet bodova u četiri kola Lige prvaka i vrlo je blizu europskog proljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući dobrim igrama za Dinamo Dani Olmo je dobio i svoj PRVI poziv za A reprezentaciju Španjolske. Podsjetimo, prije dva mjeseca najbolji igrač Dinama dobio je pretpoziv, a sada je dobio i poziv izbornika Roberta Morena za nadolazeće utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Malte (15. studenoga) i Rumunjske (18. studenoga).

Naime, nogometaš Dinama i donedavno kapetan mlade španjolske reprezentacije na Instagramu je podijelio svoje zadovoljstvo činjenicom da će uskoro postati i A reprezentativac svoje zemlje, što znači da je mladi Španjolac izgubljen za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

¡Inmensamente feliz! 😄 Un paso más, un sueño cumplido… Con muchas ganas de aprender de los mejores y aprovechar al máximo la oportunidad. 🇪🇸⚽️💪

A post shared by Dani Olmo (@daniolmo7) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neizmjerno sam sretan! Još jedan korak, ostvarenje snova … Želim učiti, maksimalno iskoristiti priliku i učiniti najbolje stvari u reprezentaciji”, napisao je na Instagramu Dani Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su u Dinamu saznali za vijest, a saznali su prije Olma, odlučili su ga iznenaditi na treningu. Naime, igrači su se okupili u krug, nakon čega im je trener Nenad Bjelica poručio da su dobili novog reprezentativca, i to španjolskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.