Dinamovi igrači nakon utakmice: ‘Hvala navijačima, san je bio Liga prvaka, ali imamo Europa ligu, idemo se tu boriti’

Foto: fah

Dinamo je ostao bez Lige prvaka, a nakon utakmice protiv Young Boysa igrači su izašli presd novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još smo pod dojmom. Odlično smo otvorili utakmicu, rano zabili pogodak, no kasnije se nakon dva gola bilo teško vratiti. Neću komentirati suđenje, to nije moja domena”, rekao je Ivan Šunjić.

“San je bio Liga prvaka, ali imamo Europa ligu, idemo se tu boriti. Hvala navijačima na sjajnoj podršci, nadamo se da će i u Europa ligi još veći broj navijača. Žao mi je što im nismo mogli vratiti pobjedom”, zaključio je.

Pred novinarima se pojavio i strijelac Dinamovog gola, Izet Hajrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne razumijem suđenje, nije bio jedanaesterac. No, to je nogomet, izgubili smo, drugi gol nas je ubio. Bili smo bolji i žao mi je što nismo prošli”, rekao je Hajrović.

“Žalim zbog navijača koji nam daju podršku, ali i zbog ekipe. Nismo prošli u Ligu prvaka, ali želimo prezimiti u Europi. Imat ćemo šest jakih utakmica do zime”, zaključio je.

Mislav Oršić bio je kratak: “Sretni smo s Europa ligom i jedva čekamo da krene.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.