Dio igrača Zadra napustio pripreme zbog nesvakidašnjeg razloga

Zadar, 15.02.2020. - Dvorana Krešimira Ćosića na Višnjiku, utakmica završnice Kupa Krešimir Ćosić između KK Zadar i KK Cibona. Na fotografiji Martin Junaković. foto HINA/ ml

Aktualni prvaci Hrvatske košarkaši Zadra jutros su počeli s pripremama na Višnjiku, no nakon prozivke i prvog treninga na Višnjiku, dio igrača privremeno je napustio Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijetka i krajnje neugodna situacija za Košarkaški klub Zadar – čak šest igrača poslano je s jutros tek započetih priprema svojim kućama! Razlog? Klub im nije uspio osigurati smještaj u gradu, pravdajući to velikim brojem turista u Zadru. U klubu su istaknuli da će igrači ovaj tjedan raditi po individualnom programu, a pitanje smještaja pokušat će riješiti što prije.

Zadar su tako privremeno napustili Uroš Luković, Aleksandar Bursać, Dario Drežnjak, Antonio Jordano, Domagoj Vuković i Martin Junaković. Svakako jedinstven početak priprema, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.