Direktor Lokomotive: ‘S VAR-om je napravljen takav cirkus da je sad suđenje deset puta gore nego kad VAR-a nije bilo’

Foto: fah

Lokomotivin direktor Božidar Šikić bio je ogorčen nakon suđenja Marija Zebeca u utakmici koju je Šibenik riješio u svoju korist (3:2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo više nema smisla! To što se kod nas događa u toj sudačkoj organizaciji je užasno. Nikad nismo bili u goroj situaciji što se tiče sudaca. Samo Damir Batinić i Duje Strukan drže kvalitetu u hrvatskom suđenju. Uveli smo VAR koji je trebao poboljšati kvalitetu suđenja, a napravljen je takav cirkus da je sad suđenje deset puta gore nego kad VAR-a nije bilo”, rekao je direktor Lokomotive za Sportske novosti.

“To nema veze ni sa čim… Međutim, čitava priča utakmice na Šubićevcu je smiješna. Zebec je četiri puta zaustavio utakmicu. Tri puta bez veze. A to je opet priča VAR suca Gabrila. Taj čovjek na svakoj utakmici dva-tri puta bez razloga zove glavnog suca. Fran Jović je kažnjen zbog VAR-a s osam utakmica, Gabrilo bi trebao biti kažnjen s 80 utakmica. Treba ga se potjerati za sve vijeke vjekova. Zebec je pak posebna priča. On i njegovo društvo misle preuzeti sudačku organizaciju. Sudačka organizacija je totalno razjedinjena. Sudi tko kako hoće. To više nema veze s nogometom. Treći pogodak koji je priznat Šibeniku nema nikakve veze, čovjeku je prošla lopta ispred noge, dobro se vidi da je cimnuo našeg vratara”, dodao je.

Šeg sudačke organizacije nije želio ovo komentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izjavu vezanu za suđenje u Šibeniku ne smijem davati. Ne mogu davati izjave poslije svake utakmice kad netko bude ljut na suđenje”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.