Dirljiva oproštajna poruka Dambrauskasa navijačima Hajduka

Foto: fah

Valdas Dambrauskas nije dugo izdržao na vrućoj klupi Hajduka, ali Litvanac se “zarazio” splitskim i dalmatinskom ljubalvju prema Hajduku, što je dokazao u svom oproštajnom obraćanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

– Što god da ovdje napišem, neće biti dovoljno da izrazim što osjećam… Zahvalnost, ponos, divljenje… samo su neke od emocija koje me preplavljuju. Bio sam u raju i da, mogu potvrditi da postoji, vidio sam nevjerojatnu strast, ljubav i slavu Hajduka.

Ništa što sam dosad u životu iskusio ne može se usporediti s ovime. Samo bih htio reći koliko sam zahvalan i koliko je zahvalna moja obitelj ljudima koji su bili uz nas na ovom putu. Igračima (postigli smo nešto zbog čega ćemo biti vezani cijeli život), osoblju, Upravi i svim zaposlenicima kluba (uzajamno poštovanje neće nikad nestati)…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačima… Euforija, želja, ljubav, vjerovanje, Riva koja gori… Hvala vam na svemu! Hvala na prilici da dodirnem povijest ovog velikog kluba i budem dio ove zajednice. Uvijek ću biti vezan za vas, uvijek ću vas pratiti, sanjati, slaviti, pjevati vaše pjesme… Zauvijek će mi nedostajati osjećaj adrenalina na dan utakmice, navijači koji su se poredali na ulicama da pozdrave igrače koji dolaze, svjetla Poljuda, Torcida koja pjeva Dalmacijo prije utakmice… Nikad to neću zaboraviti! Sjećanja nikad neće biti izbrisana…

Bio sam privilegiran svaki dan voditi ovaj klub i to će zauvijek ostati jedan od mojih najvećih životnih uspjeha. Zauvijek!

Ja ne mogu drugo… #hajduk #hajdukzivivjecno #hajduksplit #grateful #proud #hžv:red_circle::large_blue_circle: #footballcoach #torcidahajduk #privilege #honoured #footballpassion #footballismylife #thankyou #split #dalmatia #croatiafootball, napisao je bivši trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.