Divljaštvo u Beogradu: Nakon poraza navijači Zvezde napali suce, njihov trener završio s prijelomom lubanje

Foto: snimka zaslona telegraf.rs

Igrači Crvene zvezde odigrali su jučer blijedu utakmicu protiv danskog Midtjyllanda te zabilježili prvi poraz ove sezone u skupinama Europa lige. Na kraju su Danci slavili 1:0, a susret je obilježio sudac, koji je dodijelio dva crvena kartona domaćinima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi crveni karton je zaradio Milos Degenek nakon što je srušio protivničkog napadača u izglednoj situaciji za postizanje pogotka, a drugi je u sudačkoj nadoknadi nakon nesportskog ponašanja dobio Gobeljić.

Ovime su bili nezadovoljni navijači Crvene zvezde, koji su pokazali divljaštvo i poslije utakmice gađali suce pred tunelom dok su prolazili, ali je teško stradao član domaćeg tima.
Ozlijeđen je kondicijski trener Federico Pannoncini. Odmah mu je pružena prva pomoć, a kolima hitne pomoći odveli su ga u bolnicu. Tamo mu je dijagnosticirano napuknuće lubanje.

Gostujući igrači nisu htjeli napustiti teren u strahu od Delija, a onda je vratar Zvezde Milan Borjan pred Delijama osigurao gostima siguran ulazak u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Mislim da je napravio nešto nevjerojatno. Pomogao je igračima koji su se našli u teškoj situaciji. On je džentlmen, poslije utakmice je došao do svlačionice, rekao da je to nogomet, da se to događa i rekao je da mu je žao zbog situacije. To je pravi kapetan”, poručio je kapetan Midtjyllanda Erik Sviatchenko.

Tko je zapravo Borjan?

Zanimljivo je da istoga hvale i hrvatski mediji, koji zaboravljaju onu drugu stranu Milana Borjana. Naime, on sam tvrdi kako je rođen u ‘srpskom’ Kninu, a i cijelu Dalmaciju naziva ‘srpskom’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borjan tvrdi kako “svaki pravi Kninjanin navija za Crvenu zvezdu”.

”Moja obitelj živjela je lijepo u Kninu, a 1995. godine kada se dogodio rat došli smo u Beograd bez ičega, sve smo izgubili”, rekao je, kako smo već spomenuli, ljubimac Delija, Milan Borjan, u emisiji ‘Lično, nezvanično’ dok se na zidu nalazila slika s motivima Crvene zvezde i natpis ‘Knin’ na ćirilici.

”Došli smo u Beograd bez ičega. Prodavali smo jagode sa šlagom, a otac je imao kiosk. Od prvih zarađenih novaca kupio sam vratarske rukavice. Tada smo predali papire za SAD, Australiju, Kanadu i Zimbabve, a tada je otac 2000. godine odlučio da idemo u Kanadu. Obitelj i dalje živi u Kanadi i ne planiraju se vraćati”, kazao je Borjan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.