Doček uživo na Prvom programu, 30 kamera pratit će svaki korak

Foto: fah

Nekako su nam dočeci otišli u rutinu, svake četiri godine se spremamo dočekati naše nogometaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– S obzirom na to da imamo specifičnu situaciju da je u isto vrijeme finalna utakmica i doček nogometaša “hobotnica” Qatara se seli na dva programa. Izravni prijenos dočeka je na Prvom programu s početkom u 16.45, istovremeno na Drugom programu prijenos je finalne utakmice između Argentine i Francuske. Idemo paralelno na dva programa i dat ćemo sve od sebe da to popratimo kako treba. Imamo 30 kamera na putu od zračne luke do Trga bana Josipa Jelačića, pratit ćemo svaki korak naše reprezentacija, svaki kilometar. Malo su drugačije okolnosti, nije ljeto, bit će mrak, ali dat ćemo sve od sebe da gledateljima to prikažemo na najbolji mogući način, rekao je urednik projekta Qatara Stjepan Balog.

– Reprezentacija slijeće u 17.10. Nekako nas je 2018. godine sam taj rezultat iznenadio, puno je bio neočekivaniji nego sada. Za pretpostaviti je da sada doček neće trajati osam sati, a put sedam sati. Nekakve su procjene da će za put od zračne luke do središnjeg trga trebati dva sata. Ima središnja točka, to će biti Vatrogasna postaja Zagreb gdje će stati igrači. Tada postoji mogućnost da će ući u otvoreni autobus ako budu dopuštali vremenski uvjeti. Sami igrači ponovno žele osjetili duh dočeka i dijeliti to s navijačima. Inzistirali su da bude ista trasa. Ako bude u redu, a prognoze su dobre i taj drugi dio bi mogao biti spektakularan.

Emisija Qatara ruši rekorde gledanosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da nam je na ruku išao i vremenski faktor. Zima je i ljudi više gledaju televiziju. To je jedan dodatni uzrok dobre gledanosti, a, naravno, najveći je dobra igra hrvatske reprezentacije, ali i nas koji radimo tu emisiju. Kao navijač, želim apsolutno pobjedu. Ali želim naglasiti, bilo kako da završi sutrašnja utakmica Hrvatska je pobjednik. Dođite u nedjelju ili budite uz naš prijenos!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.