Đoković govorio o najvećim rivalima – Federeru i Nadalu

Foto: fah

Novak Đoković u jednom je razgovoru kojeg je prenio srpski Blic, rekao da se ne želi uspoređivati s velikim rivalima, Rogerom Federerom i Rafaelom Nadalom, kao niti onima koji su tenis igrali mnogo ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja se uspoređujem samo sa samim sobom od prije 15 godina. Jer, u svim drugim usporedbama se izgubimo. Znate li koliko puta samo izgubimo živce zbog takvih stvari? Mislim… Što se mene tiče, ja sam se prestao komparirati s drugima prije otprilike pet godina”, započeo je Đoković.

” Ja pišem svoju autentičnu životnu priču, jer sam ja i jedini koji mene poznaje sto posto, više nego bilo tko drugi. Zato i znam što želim ostvariti, što želim napraviti od svog života i tko želim postati”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.