Prošlo je 13 godina od smrti Hrvoja Ćustića: ‘E, da sam tu loptu barem ispucao drugdje…’

Foto: snimka zaslona

Na današnji dan prije 13 godina preminuo je Hrvoje Ćustić, nakon što je 29. ožujka stradao u ogledu Zadra i Cibalije na Stanovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopta koju je ispucao tadašnji vratar Zadra Danijel Subašić našla se između Tomislava Jurića i Hrvoja Ćustića. Duel je završio tako što je Ćustić glavom udario u betonski zid pored travnjaka. Hitno je operiran, no na žalost nekoliko dana kasnije podlegao je ozljedama mozga.

Nakon brojnih pitanja javnosti HNS je reagirao i nadopunivši Pravilnik o licenciranju u koji je dodan popis da prvoligaški travnjaci moraju biti široki minimalno pet metara izvan aut linije, piše Dalmatinski portal.

 

“Često mi u misli dođe moj pokojni prijatelj Hrvoje Ćustić. Jednom sam se vratio iz Amerike, mučio se sa snom, prevrtao se po krevetu jer nisam mogao zaspati, mučio me ‘jet lag’ i pred zoru mi je on pao na pamet. I razmišljam onako sam za sebe, što bi bilo da tu nesretnu loptu nisam ispucao baš prema njemu, nego na drugu stranu, u aut… Možda ne bi nastradao. Zašto je sudbina baš tako htjela?”, napisao je za 24sata ranije Hrvojev veliki prijatelj i bivši hrvatski reprezentativac Danijel Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.