Đoković hvali Čilića uoči susreta u Parizu: ‘Nije lako primati njegove projektile’

Foto: fah

Hrvatski tenisač Marin Čilić večeras u 19:30 igra protiv Novaka Đokovića za polufinale turnira u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bit će teško”, poručio je Đoković i dodao: “Nije lako primati njegove projektile.Prvi servis mu je jako, jako brz i koristi puno rotacije i raznih varijacija u servisima. Ako ima visok postotak ubačaja prvog servisa, onda je veliki izazov igrati protiv njega jer je zaista dobar s osnovne linije. Jedva čekam, bit će to sjajan meč.”

“Protiv Novaka bit ću pred novim velikim izazovom, bit će sjajno igrati protiv njega”, poručuje Čilić uoči susreta.

Đoković će nakon odustanja Rogera Federera ponovno biti na prvom mjestu ATP ljestvice, dok će se Čilić boriti za šesto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.