Đoković bi s Modrićem ‘nešto napravio , kako ovdje na ovim prostorima, tako i u svijetu’

Foto: fah

Novak Đoković zbog ‘regionalnog turnira’ Adria Tour stigao je u Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne, nisam znao da je Zadar rodni grad Luke Modrića, tako da ga zovem ne bi li mi dao neki savjet, gdje otići, večerati, koga upoznati. Nadam se da ću imati priliku jednom i s njim boraviti ovdje”, rekao je u intervjuu za Novu i dodao:

“Čuli smo se početkom godine i pričali o nekim događajima koje bi nas dvojica mogli zajedno napraviti, kako ovdje na ovim prostorima, a tako i u svijetu. Pratim što radi, jer on je jedan od najboljih nogometaša na svijetu, dobar, obiteljski čovjek i mađioničar s loptom”.

“Osvojiti Zlatnu loptu u eri Messija i Ronalda nešto je tako veliko što ćemo shvatiti tek nakon što završi karijeru. To što je učinio s hrvatskom reprezentacijom, kako se odnosi prema nacionalnom dresu, njegova nedvojbena pozicija u Realu, njegovi rezultati su vječni”, rekao je Novak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Srbija prema njihovoj pjesmi ”tamo daleko, daleko od mora”, to ih ne sprečava da njihovi tenisači sudjeluju u teniskom takozvanom ”Adria Touru”, regionalnom teniskom natjecanju koji je zapravo prijateljskog karaktera. ”Adria Tour” na kojem sudjeluje Srbija, ali ne i Italija!? U svemu tome sudjelovat će i naši tenisači, Borna Ćorić i Marin Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.