Dominik Livaković ne boji se Francuza: ”Nema straha za nas, moramo igrati s puno više angažmana i daleko bolje nego u Portu”

epa08649664 Croatia national soccer goalkeeper Dominik Livakovic reacts during the UEFA Nations League soccer match, League A, group 3, Portugal vs Croatia, held at Dragao stadium in Porto, Portugal, 05 September 2020, EPA/MANUEL FERNANDO ARAUJO

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 20:45 u Parizu igra utakmicu u sklopu 2. kola Lige nacija protiv svjetskih prvaka, reprezentacije Francuske. Naravno, a posebno nakon teškog poraza u Portu od Portugala (4:1), Francuzi su veliki favoriti u dvoboju 2. kola. Jedina svjetla točka Vatrenih prije nekoliko dana na Dragau, uz pogodak Brune Petkovića, bio je golman Vatrenih i golman Dinama, Dominik Livaković, koji je i najavio formalnu reprizu finala SP-a. Livakovića je, kao i većinu navijača Vatrenih, pogodilo ono što se dogodilo u Portu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje boji li se Mbappea i Griezmanna, nakon svega što se događalo protiv Portugala Livaković je rekao:

”Ne bojim se. To su igrači svjetske klase. Moram ih dobro analizirati i koncentrirati se, bit će tada sve dobro.” Naravno, u međuvremenu postalo je jasno da Mbappe zbog koronavirusa neće igrati, uostalom, za Francusku bi trebala nastupiti tek trojica onih koji su igrali finale SP-a. No i Hrvatska će biti oslabljena, ponajprije neigranjem Luke Modrića, Ivana Rakitića, Šime Vrsaljka…

Livaković bi ponovno mogao imati jako puno posla?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Tu sam za ekipu, ne razmišljam o tome hoću li imati mnogo posla, nego samo da odigramo dobru utakmicu te da se borimo sa srcem. U tom slučaju nema straha za nas. Moramo igrati s puno više angažmana i daleko bolje nego u Portu. To je bila prva utakmica nakon dugo vremena, u drugoj ćemo pokazati drugačije lice. Ja sam u ritmu nastupa, ali dosta njih tek su počeli trenirati. Nije lako doći istog časa u formu”, rekao je golman Vatrenih u najavi susreta u Parizu, a u razgovoru za Sportske novosti.

Poruka navijačima, kojih, nažalost, zbog korone, neće biti večeras na stadionu u Parizu, Dominika Livakovića.

”Samo neka budu uz nas. I to je to. Mi ćemo to znati osjetiti. Bit će dobro, treba samo pozitivno razmišljati”, zaključio je hrvatski čuvar mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.