Donatorska večer zaklade Vatreno srce: Reprezentativci u velikoj akciji za djecu

Foto: HNS

Hrvatski reprezentativci večeras će se okupiti na drugoj po redu donatorskoj večeri Zaklade Vatreno srce na kojoj će zajedničkim snagama prikupljati sredstava za liječenje i školovanje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači će putem call centra prikupljati sredstva za Kliniku za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida te za akciju Korak u život koja mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi osigurava stipendije za fakultetsko obrazovanje. Svi građani moći će sudjelovati u akciji pozivom na humanitarni broj 060 9002 i dobiti priliku popričati s nekim od hrvatskih reprezentativaca, kao i s poznatim hrvatskim pjevačima, glumcima i voditeljima.

Za zabavno-glazbeni program tijekom donatorske akcije pobrinut će se neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene i mladi glazbenici iz popularne emisije A strana. Nina Badrić, Petar Grašo, Giuliano, Jelena Rozga, Matija Cvek, Antonela Đinđić, Vjekoslav Ključarić i Eni Jurišić uz svoje najpopularnije hitove izvodit će i najdraže pjesme Vatrenih.

Zakladu Vatreno srce prije više od deset godina osnovali su igrači i stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije s ciljem pomaganja djeci diljem Hrvatske. U Upravnom odboru Zaklade Vatreno srce su kapetan Luka Modrić, izbornik Zlatko Dalić te liječnici prim. dr. Zoran Bahtijarević, prof. dr. sc. Boris Nemec i prof dr. sc. Josip Paladino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativci pozivaju sve građane da podrže akciju pozivom na broj telefona 060 9002 koji će biti aktivan sve do 1. prosinca. Cijena poziva je 6,25 kuna. Svoje donacije građani mogu uplatiti i na žiro račun Zaklade Vatreno srce – HR6323600001102058431.

Gledatelji će zbivanja moći pratiti uživo na Drugom programu HRT-a s početkom od 20:05 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.