Hrvatski navijači u sjajnoj atmosferi: Pjevali i Thompsonove pjesme

Foto: Viktor Peterlin, narod.hr

Hrvatski navijači preplavili su Berlin. Dresovi s poznatim kvadratićima preplavili su grad, slavi se, pjeva u svakom kutku Berlina. Prognoze da će u Berlin stići oko 100.000 hrvatskih navijača mogle bi se pokazati točnim. Fotografije i snimke iz Berlina šalje naš novinar Viktor Peterlin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimkama se može čuti i kako navijači pjevaju ‘Pukni puško’ Marka Pekovića Thompsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća ludnica je bila na Breitscheidplatzu gdje su organizatori Europskog prvenstva i grad organizirali Fan Meeting Point. Službeni program počeo je u 12 sati, a za zabavu je bio zadužen DJ koji je puštao prigodne navijačke pjesme.

U videu objavljenom kod Velimira Bujanca može se čuti navijače kako pjevaju Thompsonovu ‘Lijepa li si’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Breitscheidplatzu se pojavila i skupina španjolskih navijača koja je oduševila prisutne skandiravši Luki Modriću.

Koliko se vidi na fotografijama, u Berlin su stigli predsjednik Sabora Gordan Jandroković i ministri Oleg Butković i Branko Bačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio hrvatskih navijača uputio se prema Olimpijskom stadionu gdje je utakmica, dok onima bez ulaznice preostaje navijačka zona kod Brandenburških vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.