Došla s N1 u vrijeme Jakobušića: Šefica Hajduk Digital TV-a odlazi iz kluba

Foto: snimka zaslona

Hajduk napušta i Nera Valentić, koja je vodila platformu Hajduk Digital TV te imala važnu ulogu u pokretanju Hajdučkih vijesti, koje idu svaki dan u 19:11. Događa se to nakon odlaska predsjednika Lukše Jakobušića i trenera Mislava Karoglana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hajduku je od rujna 2023. godine, kada je stigla s televizije N1. No, tvrdi kako njezin odlazak nema veze s Jakobušićem.

“Ovo je odluka koja nije povezana s odlaskom gospodina Jakobušića. Dogovor o odlasku postigli smo prije mjesec dana, nakon postavljenog projekta Vijesti i strukturiranja HDTV-a.

Nedugo nakon pokretanja Hajdučkih vijesti redakcija je brzo uhvatila ritam, a kako se u međuvremenu i brojčano ojačala, bilo je jasno da su spremni i sposobni nastaviti i bez mene. Zahvalna sam Lukši na viziji, ideji i hrabrosti što je potaknuo i podržao prvu pravu klupsku televiziju u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe te stajao iza svih ključnih projekata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemam nikakve sumnje da će se ista nastaviti dalje razvijati i biti i dalje – za ovdašnje pojmove – ispred svog vremena. Ja svoju karijeru nastavljam dalje u novinarstvu. A Hajduk nastavljam pratiti i podržavati punim srcem, onako kako jedino znam otkad znam za sebe”, izjavila je Valentić, prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.