Dubois: Prošle godine sam bio na dnu, sad sam opet na vrhu

Foto: snimka zaslona

Filip Hrgović izgubio je od Daniela Duboisa. Sudac je nakon konzultacije s liječnikom prekinuo borbu u osmoj rundi zbog posjekotina na Hrgovićevom licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Puno poštovanje Hrgoviću, dobar je borac. Drago mi je da sam uzeo IBF-ov pojas, idemo dalje. Nisam dobro počeo, no čuo sam savjete iz mog kuta i to mi je pomoglo. Pojeo sam njegove udarce, to me probudilo i nisam više htio čekati. U sedmoj rundi sam osjetio da ga pogađam i da ga imam. Ponosan sam na sebe. Prošle godine sam bio na dnu, sad sam opet na vrhu”, rekao je Dubois nakon meča.

Odlično je Filip odradio prvih šest rundi, ali u sedmoj rundi dogodio se neočekivani pad koji je Dubois u potpunosti iskoristio. Hrgovićevo lice pretrpilo je veliku štetu i na savjet liječnika, sudac je prekinuo meč u osmoj rundi. Daniel Dubois sada je privremeni IBF-ov prvak svijeta, dok je Hrgović upisao prvi poraz u profesionalnoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.