Dugo se čekalo: Američki Hrvat Stipe Miočić protiv Francisa Ngannoua 20. siječnja!

Foto: snimka zaslona

Napokon je neizvjesnost završila, ostvarila se želja UFC-a, velikog broja obožavatelja. Zapravo se radi o očekivanoj vijesti, o čemu smo već pisali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, američki Hrvat Stipe Miočić 20. siječnja iduće godine na UFC 220 u Bostonu će braniti pojas protiv ”tamnoputog bombardera” Kamerunca Francisa Ngannoua. Tek se čeka i službena potvrda UFC-a, koja bi mogla stići danas ili najkasnije sutra. Dobro obaviješteni izvori tvrde kako je to gotovo stvar, odnosno da je 20. siječanj ”taj datum.”

Podsjetimo, prema kladionicama favorit je kamerunski borac, međutim, Stipe nije čovjek koji će se tako olako predati, iako nije sklon spektaklima tijekom tiskovnih konferencija i vrijeđanju suparnika.

And still…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocicufc) on

Podsjetimo, promidžba kakvu je dobio Kamerunac Ngannou daleko je iznad onoga što je dobio Miočić, no, pobjeda bi zato bila puno slađa.  U tom slučaju bi američki Hrvat došao do treće obrane pojasa zaredom.  Bez obzira na sve sumnje koje su postojale i do sada Mirko ih je uvijek sve uspješno demantirao u ringu. Dakle, na pravom mjestu, ne na tiskovnoj konferenciji ili preko medija kroz razne intervjue.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.