Durdov: Nadam se da će biti još golova, ovo je moj san!

Foto: fah

Hajduk je na Poljudu pobijedio Goricu s 4-1 i tako se, barem prije sutrašnje utakmice Rijeke, vratio na prvo mjesto HNL-a. Junak Splićana bio je 16-godišnji Bruno Durdov, koji je u pobjedu ugradio dva izvrsna gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi igrač Bilih komentirao je svoju predstavu i izvedbu momčadi nakon utakmice:

– Nije bila lagana utakmica, rano smo primili pogodak, ali pokazali smo karakter i uspjeli smo preokrenuti utakmicu, rekao je Durdov i dodao o pogotku:

– Livi mi je vratio loptu, namjestio sam se na lijevu nogu i pogodio, kratak je bio 16-godišnji mladić, koji je naglasio kako je bio “san” utrčati pod sjever Poljuda nakon gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durdov je postao prvi igrač u HNL-u koji je sa 16 godina zabio dva gola na jednoj utakmici.

– Nisam ni znao za rekord, oba gola su mi jednako draga i nadam se da će ih biti još. Ne mogu opisati osjećaj, ne želim više pričati o tim golovima, nadam se da će ih biti još, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.