Duvnjak branio Horvata: Zlaja je mašina mala, ima našu punu podršku, bio je fenomenalan 60 minuta

Foto: fah

Hrvatski rukometaši u zaista napetoj završnici izgubili su od Norveške u polufinalu Svjetskog prvenstva u Francuskoj 25:28, a prvi su pred mikrofone stali izbornik Željko Babić i kapetan Domagoj Duvnjak, koji je pružio bezrezervnu podršku čovjeku kojemu je sad najteže, Zlatku Horvatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako sam tužan, nemam riječi, ponosan sam na ovu borbu, na ove dečke. Jako teška utakmica, ali ponovit ću što je rekao izbornik, to je sport. Nekad pobijediš, nekad izgubiš,” započeo je uzdrmani Duvnjak.

“Zlaja je mašina mala, ima našu punu podršku, bio je fenomenalan 60 minuta, trčao gore, dole, ubijao se u obrani i napadu, šteta što na kraju Bog nije nagradio njegov trud. Stojimo uz njega i sad mu treba naša podrška.”

“Imam li snage za sutra? Naravno da imam, želim dati sve od sebe da dođemo do medalje koju tako jako želimo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Željeli smo je i sad svim srcem. Zadnji put smo bili u finalu 2010. Htjeli smo spavati s medaljom večeras, bili smo blizu, ali eto,” zaključio je Duvnjak.

Komentar je dao i Jakov Gojun: “Što reći nakon ove utakmice, idemo se sabrati i probati dati sve od sebe sutra.”

“Tko god je gledao utakmicu je uživao, imali smo svoju šansu, ali nismo je iskoristili. Ušli smo u produžetke jako dobro, s obzirom na promašeni penal u zadnjem napadu, ali na kraju smo pali. Čestitam Norvežanima, borili su se strašno i zaslužili finale,” rekao je Luka Stepančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško nam je, ali to je sport. Sada se moramo boriti za broncu”, rekao je Marko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.