Duvnjak: ‘Pokazali smo hrvatski karakter’; Marić: ‘Ovo ide u povijest hrvatskog sporta’

epa08160590 Croatian players celebrate after wnning the semi final match between Norway and Croatia at the Men's European Handball Championship in Stockholm, Sweden, 24 January 2020. EPA/Erik Simander SWEDEN OUT

Hrvatska je uspjela pobijediti Norvešku 29:28 i ući u finale. Igru Hrvatske nosili su Domagoj Duvnjak s osam i Igor Karačić sa šest golova .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam u životu odigrao ovakvu utakmicu. Pokazali smo hrvatski karakter, nastavili smo igrati i kad smo padali s nogu. Mislim da smo zasluženo pobijedili”, istaknuo je Duvnjak.

“Bilo je grčeva, ali u tom trenutku ti o tome ne razmišljaš. Ne sjećam se pola toga što se dogodilo u produžetku. Gledaš samo semafor i isključiš se. Izgubili smo od njih u Francuskoj i sada smo se vratili. I ja bih čestitao Željku, on je dobri duh reprezentacije i to se vrati”, rekao je Duvnjak.

Marino Marić također je stao pred novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo imali snage za razmišljanje. Stajali smo na terenu i gledali se, bilo je zombi stanje. Drago mi je zbog Željka da je dobio loptu kojom je riješio utakmicu. Sretan sam, ovo ide u povijest hrvatskog sporta, drago mi je da sam sudjelovao u ovome. Moram poslati Duvnjaku poljubac od svih Hrvata”, rekao je Marić.

“Sad nećemo slaviti, već ćemo odmarati. Idemo napokon spavati s medaljom oko vrata. Sad se moramo rekuperirati i otići do kraja. Čeka nas potpuno drugačiji protivnik, ali idemo po zlato”, jasan je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.