Duvnjak uoči utakmice u Srbiji: ‘Neće biti lako igrati pred takvom publikom’

Foto: Fah

Uoči kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2020. između rukometaša Srbije i Hrvatske u Beogradu, Srpski rukometni savez donio je odluku o promjeni dvorane gdje će se održati susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski rukometni savez u suradnji s Europskom rukometnom federacijom, donio je odluku da će se treće kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. održati u Štark Areni u četvrtak, 11. travnja s početkom u 18 sati. Dvoboj se trebao igrati u dvorani Aleksandra Nikolića, ali će tamo dan kasnije biti finalni dvoboj ABA lige između košarkaša Zvezde i Budućnosti.

Ulaz za sve posjetitelje bit će besplatan.

“Nadam se da ćemo se uspjeti kvalificirati na Olimpijske igre u Tokiju i da ću možda tamo osvojiti zlato. Što nam Bog da. Doduše, imamo velikih problema s ozljedama, nismo kompletni, ali se nadam da ćemo jednom svi uspjeti ostati zdravi pa da odigramo jedan pravi turnir. Što se mene tiče, pokušavat ću doći do zlata do kad god izbornik i Savez budu smatrali da sam ja za reprezentaciju”, rekao je Domagoj Duvnjak za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što predviđa?

“Slijede nam dvije teške utakmice. Beograd u četvrtak, gdje nas čeka užarena atmosfera, ali te sve okolnosti moramo staviti sa strane i igrati najbolje što možemo. Mi smo u dobroj situaciji: imamo četiri boda iz dvije utakmice i trebaju nam još četiri. Nitko sretniji od nas ako ih dobijemo ovaj tjedan. Meni to neće biti prvi puta. Igrao sam 2012. u Srbiji u polufinalu EP-a, izgubili smo, ali tada sam stekao veliko iskustvo što se tiče tribina. Nadam se da će dečki biti spremni suočiti se s tim jer nije lako igrati pred takvom publikom. Mi stariji igrači smo tu da im pomognemo i vjerujem da će biti OK”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.