Dva pogotka Hoxhe za slavlje Slaven Belupa u Šibeniku

Foto: fah

Nogometaši Slaven Belupa slavili su u petak s 2-0 na gostovanju kod Šibenika u prvoj utakmici 13. kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac oba pogotka bio je Arber Hoxha. Prvi je postigao glavom u 71. minuti, a za konačnih 2-0 pogodio je nogom s 20-ak metara.

Pobjeda Slaven Belupa potvrđena je u 89. minuti, a strijelac je ponovno bio Arber Hoxha. Čović je ispucao, Krstanović spustio glavom, Hoxha lijepo primio, sjurio se prema kaznenom prostoru i s 20-ak metara, snažno i precizno pogodio gornji lijevi kut šibenskog gola.

Bio je to četvrti ovosezonski pogodak za 24-godišnjeg kosovskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu na Šubićevcu sudio je Jakov Titlić iz Hrvaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.