Dvije hrvatske legende – Goran Ivanišević i Ivan Ljubičić – uz dva velika tenisača

Foto: fah

Australski tenisač, Nick Kyrgios, zbog nesportskog i nedoličnog ponašanja, blago rečeno, često puni naslovnice svjetskih medija, a pogotovo onih sportskih. Na udaru Nicka Kyrgiosa znao se naći i srpski tenisač, Novak Đoković, koji se ponekad kad bi shvatio da gubi znao prenemagati na terenu, neki bi rekli glumiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Ivanišević je uoči posljednjeg Wimbledona postao dio stožera srpskog tenisača, Novaka Đokovića. S druge strane još jedan bivši veliki hrvatski tenisač Ivan Ljubičić dio je stožera velikog Rogera Federera.

O pojedinim istupima i izjavama Kyrgiosa oglasio se i jedan od dvojice najboljih hrvatskih tenisača svih vremena, Goran Ivanišević, Gorana su u razgovoru za Telegraph Sport pitali što misli o ponašanju mladog Australca.

No, prije toga što je to Kyrgios sporno rekao?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ja vas stvarno ne razumijem! Pa zar vi niste vidjeli kako Đoković napucava loptice, kako se on ponaša prema sakupljačima loptica? Zašto to nije problem, a moje ponašanje je uvijek problem? Hajde, recite da nisam u pravu. Novak ima bolesnu opsesiju da se svima dopadne. Ja se jednostavno ježim od toga, ne mogu to podnijeti. Koliko god velikih turnira osvojio, Đoković nikad neće biti najveći”, nedavno je kazao Nick Kyrgios.

Goran Ivanišević stao je u obranu Novaka Đokovića…

”Smatram da je to loše jer mislim da mu Novak nije ništa učinio. On je bez ikakvog opravdanog razloga udario po Novaku. Neke stvari se mogu raditi na terenu, ali prema protivnicima se mora uvijek odnositi s poštovanjem. Priča puno o Đokoviću i samo on zna zašto. No, najpametnije bi mu bila da se brine o sebi jer je riječ o igraču koji bi morao biti u top pet, on bi mogao osvajati Grand Slam turnire, a to neće napraviti s ovakvim pristupom. Ako se uspije promijeniti u tom pogledu, to bi onda bilo sjajno i za njega i za tenis”, pokušao je savjetovati Kyrgiosa Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je kako je i Ljubičić čvrsto stajao iza Federera kad je Đoković osvojio Wimbledon. Rekao je kako smatra da je Đoković nezasluženo pobijedio jer je Federer meč završio sa 14 poena više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.