Dvije olimpijske kraljice, dvije ‘političarke’: Kako je Janica Kostelić čestitala Sandri Perković!

Foto: Twitter

Najbolja hrvatska sportašica svih vremena, olimpijska kraljica, Janica Kostelić, čestitala je najboljoj hrvatskoj atletičarki, osvajačici dvije olimpijske medalje, Sandri Perković. Janica i Sandra, uz Blanku Vlašić, najbolje su hrvatske sportašice svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovimo, Sandra je i u Riju osvojila zlato, što ju čini najuspješnijom hrvatskom olimpijkom nakon Janice Kostelić. Janica je čestitala Sandri zanimljivim statusom na Twitteru. Podsjetimo također kako je i američki CNN napravio jednu kraću priču o činjenici da medalju u Riju ima hrvatska saborska zastupnica, misleći pritom na Sandru Perković.

Janica Kostelić je nakon bogate sportske karijere uglavnom napustila javni život, nije pristala biti dijelom takozvane javne scene te je pratila brata Ivicu na brojnim natjecanjima diljem svijeta, bila uz svoju obitelj, a onda je, na iznenađenje navodno hrvatskih medija, postala pomoćnica ministra sporta Predraga Šustara u Vladi HDZ-a i MOST-a, što Janici nisu oprostili portali poput Babićevog Indexa. Index je, da podsjetimo, svojedobno na vrlo ružan način pisao o Janici, međutim, čitatelji su se pobunili protiv takvog huškačkog novinarstva i osudili članak koji je potpisala Dea Redžić.

Podsjetimo, Sandra u ovom trenutku ima dva olimpijska zlata, kraljica Janica je u karijeri osvojila nevjerojatnih šest olimpijskih medalja, četiri zlata i dva srebra. Gotovo je sigurno da to nitko u dogledno vrijeme od hrvatskih sportaša neće stići. Kako i bi? Neke države imaju manje medalja od Janice Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.