EBEL liga: Novi poraz Medveščaka

Foto: fah

U susretu 32. kola regionalne hokejaške EBEL lige Medveščak je na gostovanju u Grazu izgubio od Moser Medical Graz 99ersa 2-6 (0-4, 0-2, 2-0) upisavši 14. poraz u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je nakon prve trećine vodio 4-0, u drugoj dionici Graz je zabio još dva gola, a Medveščak je u posljednjoj trećini ublažio poraz postigavši dva pogotka za konačnih 2-6. Prije nekoliko dana Graz je u Zagrebu slavio sa 9-0.

Pogotke za domaćine zabili su Jaret Yellow Horn (3:17), Ty Loney (9:48), Lukas Kainz (12:24), Matt Garbowsky (13:44), Nauris Zusevics (27:01) i Matthew Caito (31:34), dok su strijelci za ‘medvjede’ bili Sergej Ćurčić (45:59) i Tom Zanoški (57:54).

Na ljestvici vode Vienna Capitalsi sa 68 bodova, Graz je drugi sa 65 bodova, dok je na trećem mjestu KAC Klagenfurt sa 63 boda. Medveščak je posljednji sa 21 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući nastup Medveščak će imati 4. siječnja u Ledenoj dvorani Doma sportova protiv VSV Villacha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.