Eduardo i Srna zabili u preokretu Šahtara, Strinić bolji od Vide i Vukojevića

Foto: fah

Hrvatski reprezentativci Darijo Srna i Eduardo da Silva bili su strijelci u pobjedi Šahtara kod Metalista (4-2) u 20. kolu Ukrajinske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je domaćin vodio s 2-0, Eduardo je zabio za izjednačenje 2-2 u 38. minuti, a u 45. minuti Srna je doveo Šahtar u vodstvo 3-2. U derbiju kola Dnipro je u Dnipropetrovsku slavio protiv Dinama Kijev s 2-0. Za domaće je svih 90 minuta odigrao Ivan Strinić, kao i Domagoj Vida za goste, dok je Ognjen Vukojević zamijenjen u 62. minuti.

Na ljestvici vodi Šahtar s 44 boda, Dnipro je drugi s 41, a Dinamo treći s 39 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.