Eh, da smo ga imali protiv Francuske: Nakon ozljede tijekom utakmice Hrvatska – Srbija vratio se kapetan Domagoj Duvnjak!

Foto: fah

U prvoj utakmici hrvatske rukometne reprezentacije protiv Srbije na Europskom rukometnom prvenstvu koje se igralo na hrvatskom tlu ozlijedio se kapetan naše nacionalne momčadi i jedan od najboljih rukometaša svijeta Domagoj Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak se ozlijedio sedam minuta prije kraja okršaja protiv Srbije pri uvjerljivom vodstvu Hrvatske.  Hrvatski igrač, koji je na Euro stigao kao rekonvalescent, samo je kleknuo i srušio se na parket, nažalost, više se nije uspio vratiti kako bi pomogao Hrvatskoj u nastavku turnira. Neki će reći da je kapetan igrao cijeli turnir, ili barem odlučujuću utakmicu protiv Francuske, Hrvatska bi igrala barem polufinale. No, to već spada u sferu nagađanja.  Hrvatska je osvojila na kraju peto mjesto u Europi.

Četrdesetak dana nakon obnove ozljede protiv Srbije vratio se Duvnjak, naime njemački Kiel je u 22. kolu izgubio kod Hannovera 28:27, Duvnjak je uz igru u obrani igrao i u napadu. Dakle, može se reći kako je već dobrim dijelom spreman za ozbiljne utakmice.  Duvnjak je postigao tri pogotka iz četiri šuta na gol.

Iako je trener Kiela Gislason mislio da će Duvnjaku moći ostaviti priliku za odmor i temeljiti oporavak činjenica je da se klub nalazi u krizi i da su mu vrhunski igrači nužni kako bi se iz nje izvukao. Kiel se nalazi tek na 6. mjestu Bundeslige i trenutno je izvan zone Lige prvaka. To za klub takve reputacije sasvim sigurno nije zadovoljavajuća pozicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.