EI Baku: Pejčić nesretno ostala bez finala

Hrvatska olimpijka Snježana Pejčić nije se uspjela plasirati u finale discipline trostav 50m na Europskim igrama u Bakuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pejčić je u kvalifikacijama zauzela deseto mjesto sa 579 krugova. Još tri streljačice imale su isti rezultat kao i Riječanka, a kao sedma i osma u finale su ušle Austrijanka Hofmann i Srbijanka Maksimović, koje su bile bolje od Pejčić po dodatnom kriteriju, broju pogodaka u unutarnji krug, odnosno samo središte mete. Hofmann je imala 25 takvih pogodaka, Maksimović 24, a Pejčić 23.

U ovoj disciplini nastupila je i Tanja Perec koja je zauzela posljednju, 34. poziciju sa 561 pogođenim krugom.

Danas je nastupila i Vlatka Pervan u disciplini MK pištolj na 25 metara. Nakon prvog dijela natjecanja, preciznog gađanja, nalazi se na 11. mjestu sa 289 krugova. Sutra je na rasporedu brza paljba kada ćemo znati konačne plasmane u ovoj disciplini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu nastupa i Željko Posavec u disciplini malokalibarski pištolj 50m.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.