Elias Kolega: ‘Lijep je osjećaj od skijaških uzora primiti čestitke’

Foto: snimka zaslona

“Danas je bio za mene jedan od najboljih, najsretnijih dana u dosadašnjoj skijaškoj karijeri. Odskijao sam solidan prvi lauf, odličan drugi lauf i nadam se da će u tom ritmu ići i daljnje siječanjske utrke”, rekao je za HRT hrvatski skijaš Elias Kolega koji je u Adelbodenu ostvario najbolji rezultat karijere – šesto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je odskijao drugu vožnju dosta je vremena proveo u stolici vodećeg.

“Topla je, nisam znao da je griju”, uz smijeh je priznao Elias Kolega pa dodao: “Prvi lauf je staza puno bolje držala, drugi lauf je počeo padati mokri snijeg i kiša što je znatno otežavalo natjecateljima koji su išli iza mene.”

Mladom Hrvatu čestitali su Hirscher, Lizeroux i ostali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lijep je osjećaj od skijaških uzora primiti čestitke. Treba to imati kao jednu dobru uspomenu i s tim osjećajem ići u daljnje utrke”, rekao je.

Istok Rodeš, koji je u prvoj vožnji bio 16., u drugoj je izletio sa staze na gornjem dijelu.

“Sve je to dio sporta, nažalost u drugoj vožnji sam ‘haklao’. Promijenili su se uvjeti na stazi, ali idem u dobrom smjeru i trebam tako nastaviti dalje”, rekao je Rodeš za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.