Emotivan oproštaj Gojaka od Dinama, zahvalio braći Mamić: ”Zagreb ću uvijek nositi u srcu kao svoj grad nakon rodnog Sarajeva”

Zagreb, 18.10.2019 - Utakmica 12. kola Prve HNL Gorica - Dinamo. Na fotografiji Amer Gojak. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Amer Gojak, kako smo i već pisali, napušta Dinamo. Na oproštaju od Maksimira bosansko – hercegovački nogometaš bio je vrlo emotivan. Gojak karijeru nastavlja u Torinu, a posebno se zahvalio braći Mamić, Zdravku i Zoranu, koji su ga i doveli u zagrebački klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šest godina sam nosio dres Dinama. S ponosom i čašću kao da sam rođen u Zagrebu. U Dinamu sam postao igrač, reprezentativac svoje zemlje i Zagreb ću uvijek nositi u srcu kao svoj grad nakon rodnog Sarajeva. Bilo je puno sreće, malo i tuge, ogromnog zadovoljstva a ponekad i razočarenja! No, sve je to život i jedna stepenica koju moraš preskočiti na putu do uspjeha.

Želim se zahvaliti svima koji su mi ovih šest godina učinili život najljepšim na svijetu. Od Zdravka i Zorana Mamića koji su me doveli u Dinamo, svih trenera koje sam imao u klubu, svih mojih suigrača s kojima sam dijelio dobro i zlo. Momci, posebni ste!

Iskreno se zahvaljujem svim onim vrijednim ljudima koje nitko ne spominje, a koji čine Dinamo onim što taj klub jest: velik da veći ne može biti! Od Tompe i Iveka, Anamarije, Galeta, Bukija, Ivanke, Luce… Svi vi ste zaslužni ne samo što sam postao nogometaš, već što sam postao čovjek! I od srca vam hvala na tome! Hvala predsjedniku Barišiću i gospođi Peras koji vode moj Dinamo. Nije vam lako, ali Nema predaje.
I na kraju, najveće hvala navijačima Dinama! Teško ću ikada moći zaboraviti onu plavu Budimpeštu, San Siro, Etihad, Allianz Arenu… Čuvajte naš Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davao sam uvijek sve od sebe za ovaj klub i nije mi lako ostaviti ga iza sebe, ali to je život! Voli vas vaš Goja.”

Amer Gojak će u Torino stići na jednogodišnju posudbu, a Torino će biti obvezan otkupiti njegov ugovor za iznos od šest milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.