Hrvatski kup: Hajduk gostuje u Županji, Osijek u Crikvenici

Split, 27.09.2020 - Utakmica 6. kola Prve HNL Hajduk - Varaždin. Na slici igraèi Hajduka slave pogodak.foto HINA/ Mario STRMOTIÆ/ ik

Nogometaši Hajduka u šesnaestini finala Hrvatskog kupa danas od 15 sati igraju protiv momčadi Graničara u Županji na Spomen stadionu prve nogometne lopte, a u isto vrijeme počinje susret Crikvenice i Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Apsolutni smo favoriti u ovoj utakmici, ali trebamo pokazati ozbiljnost i pristup te biti na visokom nivou. Ne želimo se dovesti u situaciju da zakompliciramo utakmicu u bilo kojem smjeru. Razgovarali smo nakon utakmice s Goricom, momčad je spremna i motivirana za daljnje susrete koji nam predstoje. Ulazimo s maksimalnim angažmanom i ozbiljnošću od prve minute. Želimo što prije utakmicu dovesti u mirnije vode, igrači su svjesni toga, stoga trebamo izaći na teren i opravdati ulogu favorita, rekao je trener Hajduka Hari Vukas.

Hajduk će ovom susretu nastupiti bez sedmorice reprezentativaca koji nastupaju za svoje selekcije, a priključena su i trojica mladih igrača koji su u konkurenciji za današnji ogled.

Osijek u prvoj ovosezonskoj utakmici Kupa gostuje kod Crikvenice koja ima odličan učinak u Trećoj HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivano će i u sastavu Osječana biti više izmjena u odnosu na prvenstveni ogled sa Šibenčanima jer neki igrači trenutno i nisu na raspolaganju stručnom stožeru zbog svojih reprezentativnih obveza.

– Što se tiče domaćina, logično je da će biti vrlo motiviran jer ipak igraju protiv Osijeka. No, ni nama neće nedostajati motiva jer smo došli po još jednu pobjedu. Pola posla smo na ovoj jadranskoj turneji odradili u Šibeniku, sada ga treba dovršiti u Crikvenici. Očekuje nas zahtjevan protivnik na isto takvom terenu uslijed vremenskih uvjeta koji posljednjih dana prevladavaju na Jadranu. Idemo i ovaj puta dati sve od sebe, biti maksimalno angažirani i onda ne bi trebalo biti problema, najavio je pomoćni trener Osječana Nino Bule koji u odsustvu Nenada Bjelice vodi momčad, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.