EP stolni tenis: Hrvatice s maksimalnim učinkom

Hrvatske stolnotenisačice s maksimalnim su učinkom završile natjecanje u skupini F, druge jakosne skupine na ekipnom Europskom prvenstvu u Lisabonu, pobjedivši u četvrtak Škotsku s 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Neven Cegnar u ovom je dvoboju uz Leu Rakovac dao priliku Petri Petek i Ivani Tubikanec, umjesto Tian Yuan i Sunčice Vugrinec, a one su pobjedama uzvratile na ukazano im povjrenje. Rakovac je s 3-0 (11-5, 11-8, 11-5) bila bolja od Lynde Flaws, Petek je s 3-0 (11-6, 11-3, 11-4) nadigrala Corinnu Whitaker, dok je Tubikanec s 3-1 (11-8, 7-11, 11-6, 12-10) pobijedila Lucy Elliott.

Hrvatska je s maksimalnih 6 bodova i bez izgubljenog meča osvojila prvo mjesto u skupini, ispred Grčke s 4 boda, Danske s 2 i Škotske bez bodova.

Hrvatska i Grčka nastavit će natjecanje za redoslijed od 17. do 24. mjesta i moguću promociju u elitni razred, dok će Danska i Škotska razigravati za redoslijed od 25. do 32. mjesta i nadati se opstanku u Challenge diviziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.