Erceg uvjeren: Pred punim Poljudom možemo iznenaditi Everton

Foto: fah

Vratar nogometaša Hajduka Dante Stipica i dvostruki strijelac u pobjedi protiv Brondbyja Ante Erceg složili su se kako je Everton veliki favorit u njihovom međusobnom ogledu u 4. pretkolu Europske lige, no da Hajduk može tražiti svoju šansu jer će se uzvrat igrati na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Everton se nalazi u samom vrhu engleskog nogometa i već to pokazuje kako se radi o velikoj ekipi, ali mi smo apsolutno fokusirani na sebe. Imat ćemo plan kao i za svaku utakmicu i njega ćemo se držati. Trener nas je dosada uspio uvjeriti da njegovi planovi daju rezultate. Mi možemo obećati da ćemo dati sve od sebe kako u Liverpoolu tako i na Poljudu. Bez obzira koliko velika imena Everton imao u svojoj momčadi, ništa nije nemoguće. Jesmo li dobili najtežeg mogućeg protivnika? Pa, tu se ne može biti previše pametan, jer neke slabije ekipe znaju podrediti sve tome da se plasiraju u Europsku ligu koja im može biti glavni cilj sezone, dok neke jače momčadi kao što je i Everton imaju drugačije planove. Same utakmice će pokazati u kojem će to smjeru ići”, rekao je Stipica.

“Pokušat ćemo izvući što bolji rezultat u prvoj utakmici u Liverpoolu pa dočekati Everton pred punim Poljudom i onda, zašto ne, iznenaditi. Sigurno je da su oni favoriti, ali imamo i mi svoje šanse. Uz malo sreće mogli bismo ući u Europsku ligu”, kazao je Erceg.

Prva utakmica Evertona i Hajduka igrat će se 17. kolovoza na Goodison Parku, dok je uzvrat sedam dana potom na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.