EP u rukometu: Njemačka – Rusija 30-29

U utakmici 2. skupine druge faze Europskog prvenstva njemački rukometaši su u Wroclawu slavili protiv Rusije s 30-29 ( 17-16).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nijemci su zasluženo došli do pobjede koja ih ostavlja u konkurenciji za polufinale, a o tome će odlučivati njihova zadnja utakmica s Dancima. Rusi su gubili cijelu utakmicu, ali su ipak u samoj završnici mogli izbjeći poraz, ali je Žitnikov promašio vrata.
Kod Nijemaca su najučinkovitioji bili Cristian Dissinger (7) i Erik Schmidt (6), a kod Rusa Timur Dibirov (7) i Mihail Čipurin (5). Večeras je u ovoj skupini na rasporedu derbi između Španjolske i Danske.
Na ljestvici vodi Njemačka sa 6 bodova, Španjolska i Danska imaju po 4, Rusija je ostala na 3, Švedska ima 1 bod, dok je Mađarska bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.