Europski put Osijeka i Rijeke: Evo gdje možete gledati utakmice

Foto: fah

Nakon Dinama na europski put kreću još dva hrvatska kluba – Osijek i Rijeka koji u četvrtak od 20 sati započinju svoj put u Konferencijskoj ligi. Njihove prve utakmice 2. pretkola možete gledati na MAXtv-u na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Očekujem sličnu utakmicu onu protiv Slaven Belupa, jer ZTE igra napadački nogomet, teže igre, a uz to su disciplinirani i organizirani, s dobrim pojedincima. Bit će teško i zahtjevno, pa za pozitivan rezultat moramo biti bolji nego protiv Slaven Belupe. Vjerujem u igrače i u momčadi, ulazak u utakmicu mora biti kao prošlu subotu, moramo dominirati i držati najviši ritam svih 90 minuta. Kada sam tek došao govorio sam o ritmu, neću odstupiti od toga i tražiti ću od momčadi da bude na toj razini’, rekao je Stjepan Tomas, a prenosi nk-osijek.hr.

‘Ovo je prvo poluvrijeme, imamo posla s opasnim protivnikom. Moramo pokazati ozbiljnost i taktičku disciplinu. Nadam se da ćemo izboriti aktivan rezultat’, rekao je trener Rijeke Sergej Jakirović po dolasku u Prištinu te dodao:

‘Opasni su u tranziciji, imaju dva opasna krila… Moramo biti oprezni i taktički odgovorni kako bi izborili aktivan rezultat za uzvrat. Imamo posla s momčadi koja je dosta ‘namazana’ u igri. Momčadi koja, ako povede, teži i incidentu na terenu, a znaju i uzimati dosta vremena ako im to ide u prilog. To znači da moramo biti maksimalno koncentrirani i ostvariti pozitivan rezultat.’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.