Europsko prvenstvo: Minimalan poraz mladih Vatrenih od Portugala na startu

epa09097813 Pote of Portugal (C) in action against Marin Sverko of Croatia (L) during the UEFA European Under-21 Championship match between Portugal and Croatia, in Koper, Slovenia, 25 March 2021. EPA/IGOR KUPLJENIK

Hrvatska U-21 reprezentacija porazom od Portugala 0:1 otvorila je grupnu fazu Europskog prvenstva u Sloveniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je tijekom cijelog prvog poluvremena stajala u dvostrukom bloku s petoricom u prvoj liniji obrane i čuvala rezultat. Imala je tek jednu veliku priliku prvom dijelu. Lovro Majer je zaprijetio, ali vratar Portugala Diogo Costa bio je spreman pa je bez većih problema obranio taj udarac.
Portugal je u drugom dijelu nastavio dominirati i stvarati prilike, ali nije imao velikih prilika osim jedne koja je završila golom.

U 69. minuti zabio je Fabio Vieira samo nekoliko minuta nakon što je ušao u igru. Do kraja susreta Hrvatska je pokušala promijeniti rezultat, ali nije uspjela te je porazom započela svoj nastup na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.