Europsko prvenstvo: Uvjerljiv poraz hrvatskih vaterpolistica, Ruskinje slavile 34:1

Foto: HSV

Hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija poražena je u četvrtom kolu skupine A Europskog prvenstva u Budimpešti od Rusije s uvjerljivih 34:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neovisno našim problemima i snazi Ruskinja, nisam nikako zadovoljan. Obrana je bila jako loša, ušli smo opušteno, uz sve silno puno griješili. Od otvaranja već. Prvih 5 minuta kao da nisu znale gdje su. Moramo se adaptirati na sve uvjete jer jasno da nam se protiv Slovačke ovakvi trenuci dekoncentracije ne smiju dogoditi, rekao je hrvatski izbornik Marijo Ćaleta nakon utakmice.

“One su vrhunska ekipa, a mi smo napravile puno pogrešaka. Moramo razmišljati samo o sljedećoj utakmici protiv Slovačke da završnimo na prvenstvu među osam”, rekla je Ema Carević.

Dina Lordan, kapetanica, je rekla da je Rusija jednostavno prejaka momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo samo odradile utakmicu, ali tako je izgledalo. Mislim da smo se i dosta istrošile u prve tri utakmice, no sad sve misli se okreću prema nedjelji”, rekao je Lordan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.