Evo kako su nogometaši Ajaxa obilježili Majčin dan!

Jučer je obilježen Majčin dan širom svijeta, a nogometaši Ajaxa učinili su to na vrlo zanimljiv način te su izazvali val pozitivnih reakcija ljudi i medija po cijelom svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju su odigrali posljednju prvenstvenu utakmicu na domaćem terenu u ovoj sezoni, gdje su ugostili Cambuur. Ništa neobično, rekli bismo. Međutim, nogometaši Ajaxa izašli su na teren sa svojim majkama, držeći ih za ruke. Na terenu su ih i zagrlili te su dobili zaslužene ovacije punog stadiona.

Dolazak majki profesionalnih nogometaša na utakmicu bio je očito i dodatni motiv pa su dečki i na terenu dali sve od sebe te su uvjerljivo pobijedili Cambuur s 3:0 i tako se oprostili od svojih navijača za ovu sezonu. Pogodak za 1:0 postigao je Fischer u 57. minuti, a isti igrač pet minuta kasnije povisio je rezultat na 2:0. Lasse Schöne je u 83. minuti postavio konačni rezultat na 3:0.

Ajax se nalazi na drugoj poziciji u nizozemskoj ligi, a uvjerljivo ispred njih je PSV koji je već ranije osigurao naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.