Evo što je Dalić odgovorio na poruku Hrvatske vojske ‘Vatrenima’!

Foto: MORH

Uoči utakmice osmine finala SP-a u Rusiji između Hrvatske i Danske, pripadnici Hrvatske vojske u domovini, te u misijama diljem svijeta, poslali su poruku podrške ‘Vatrenima’, a na nju je odgovorio izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripadnici sve tri grane Oružanih snaga Republike Hrvatske nogometašima su poželjeli još jednu pobjedu u nizu uz jedinstvenu poruku: “Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska,” dok je akrobatska skupina “Krila Oluje” poručila hrvatskim igračima da na terenu u nedjelju izazovu “pravu Oluju”.

Piloti i zrakoplovni tehničari Hrvatskog ratnog zrakoplovstvo složni su kako je ‘Vatrenima’ samo nebo granica uz poruku: “Vatreni, za let do kraja!”

“Borite se do kraja za boje svoje domovine i pokažite još jednom svu hrvatsku snagu i jedinstvo. U ovoj prigodi hrvatskoj reprezentaciji na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem želim sve najbolje na SP-u uoči njihove utakmice protiv Danske”, poručio je dopredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, uoči odlaska hrvatskih nogometaša u Rusiju u herojskom Vukovaru, general zbora Mirko Šundov uručio je Daliću repliku hrvatske zastave koja se vijorila na Kninskoj tvrđavi nakon ulaska Hrvatske vojske u Knin u oslobađajućoj vojno-redarstvenoj operaciji Oluja.

“Ovo je predivno, svaka podrška iz Hrvatske i iz drugih krajeva svijeta nam puno znači. Sve čemo učiniti da hrvatski narod bude ponosan i da uživa u nogometu i našoj reprezetaciji. Sve te poruke koje dobivamo su naša dodatna snaga. Međutim, moramo biti razumni i ne smijemo srljati. Emocije nas trebaju voditi, ali glava mora biti naša snaga,” poručio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.